Uw dichtstbijzijnde vestiging Zoek uw dichtstbijzijnde vestiging
Zoek uw dichtstbijzijnde vestiging


Track & Trace
Track & Trace
Portal
Portal
Grootste
samenwerkingsverband
van zelfstandige transport- en
distributiebedrijven in de Benelux

Klantvriendelijke collega’s

Voor ons uitgebreide distributienetwerk zoeken wij regelmatig enthousiaste chauffeurs met alle vereiste diploma’s en een klantvriendelijke instelling.

Op deze pagina melden wij onze actuele vacatures. U mag natuurlijk ook zelf contact opnemen met een van onze lokale partners.

TransMission is het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland, België en Luxemburg. Namens 18 vestigingen verzorgen we met 1.200 medewerkers en 500 vrachtwagens dagelijks circa 20.000 zendingen. We bezorgen pakjes, pakketten en pallets in vele soorten en maten. De aangesloten transport- en distributiebedrijven beschikken samen over 40.000 m2 overslagruimte en 70.000 m2 opslag- en magazijnruimte.

De chauffeurs van TransMission komen van maandag tot en met zaterdag bij kantoren, bedrijven, zorginstellingen en winkels, maar ook bij mensen thuis. Kernwaarden zijn klantgerichtheid en flexibiliteit. Klanten kunnen bij ons terecht voor hun totale vervoerspakket en voor alle zendingsgroottes. We zijn tevens gecertificeerd om gevaarlijke stoffen te vervoeren. 

Voor elk formaat en gewicht heeft TransMission een passende oplossing. We zijn een echte specialist in fijnmazige distributie en bieden maatwerk voor, tijdens en na het transport, volledig afgestemd op de wensen van de klant. Door deze manier van werken hebben we in de loop der jaren een grote groep vaste klanten opgebouwd.